Sunday, January 17, 2010

Dara Atau Janda?

Cuba tanya kaum adam.

Nak kawen ngan dara atau janda?

Jawapan 1: Gua suka yang janda beb. Banyak pengalaman. Confirm tip top masa main. Bukan gua yang ajar die tp die yang ajar gua. Janda mesti tau posisi terbaik, jadi kita rilex saja semua dia yang buat. Heh.Best kan? - Siggplus

Jawapan 2: Gua pilih dara la. Buat apa pilih janda. Dah kedut plus kendur. Kalau dara pejal beb. Gunung pon tinggi. Pegang sana sini pon syok. Mantap. Soal pengalaman gua tak kesah. Boleh dicarikan. Sama2 belajar la. Baru mesra. Kalau banyak pengalaman macam janda, nanti die akan conquer la. mana cool beb!

P/S: Kalau kaum Hawa plak macam mana? Duda ke Teruna?

Hahahaha

Peace!!!



9 GADIS LU Kasi Sama GUA:

Daffodil D said...

gua mahu yang teruna . Soal pengalaman gua tak kesah. Boleh dicarikan. Sama2 belajar la. Baru mesra. :D

eykA♥ said...

lol.

siggplus said...

bila masa gua quote macam tu?haha

lu ingt gua sun tzu?

avid gunner said...

hahaha...cam haram la ko ni...

JIMMY ASMARA said...

Daffodil => Aik..copy ayat gua doh

Eyka => Mengeluh ke?

Siggplus => Lu patutnya bangga beb..gua quote ayat lu..macam buat thesis ni!

Avid Gunner => Sememangnya..Hahahaa

sharamli said...

xpe la..nanti ku lepas ku jadi janda ku g cari siggplus..time tu ku nak dia masih teruna

JIMMY ASMARA said...

Sharamli => Gua rasa waktu tu siggplus dah teruna lagi kot!hahaaha

shakinah said...

gua nak anak dara!!





eh?

err..guaa..gua..nak teruna.
ha baru betul

I_Hate_Lolipop said...

aku nak teruna "pengalaman tiada? xpe aku leh ajar"...hihi