Friday, July 24, 2009

Benda Tak Baik, Sensored - 18 Sx !

*****Pada suatu petang yang agak sibuk*****

Location: Perpustakaan Sultanah Zanariah (PSZ)
Activity: Mencari journal PSM

Budak Baik: Jimmy, aku nak pinjam pendrive ko boleh? Pendrive aku tinggal kat bilik.

Jimmy: Boleh..Nah ambik ni! Nanti LU kena pulangkan ok.

Tiba-tiba GUA terpikir sejenak!

Jimmy: Weh, kasi balik pendrive GUA. Bahaya!!!

Budak Baik: Nape pulak Jimmy? Aku pinjam kejap je. Esok hantar la!

Jimmy: GUA lupa beb, dalam tu ada benda tak baik. LU kan budak baik.Mana boleh layan menda tak baik ni! Tak baik!

Budak Baik: Benda tak baik? Erk!!

***Siot punya Jimmy***

P/S: Sorry! GUA agak lucah! Tapi GUA memang lucah. GUA budak jahat. Layan menda tak baik. Memang tak baik! GUA sedar, GUA sudah 21 plus plus. LU pikir la sendiri!

Peace!

25 GADIS LU Kasi Sama GUA:

Hazzy Ishak said...

jgn bg org pinjam brangan peribadi..lalala

.S.a.i.d.a.T.u.L.a.Z.r.E.e.N. said...

ha apekah yg ade dlm pndrive lu..

huhuhu...

sharamli said...

dah agak dah..

Anonymous said...

kongsi2 la weh!!

Putera Arjuna said...

jom exchange!!

penjenayah merah jambu. said...

wah,tao malu gak eah ko ngan kawan ko..
hahaha,kirenye otak ko ni dah tak suci lagi aa ni :P

DIK AN said...

College F*** Fest? My First S** Teacher? Old Farts Young Tarts? Stacy Valentine? Eva Angelina? Misa Campo?

ZARA 札拉 said...

Pergh!

Dik An bagi senarai lengkap siot!

Perlu ke GUA Google tu semua? WTH?!

Beb, LU simpan apa beb?

Ahaks..Aku suruh abang kacak PSZ scan LU nanti~

messyremo said...

beb,send kat emel GUA..

GUA nk cek,betul ke tak bnda tak baik tu?haha

muhdzahari said...

awek gua penah beb terpinjam ngan member beliau pendrive yang mengandungi adegan2 yang tak sepatutnya kaum hawa..
tapi awek gua tak share kat gua..

JIMMY ASMARA said...

Hazzy Ishak:
GUA kasi pinjam sama LU na tak?

Saidatulazreen:
Ada games je weh!

Sharamli:
Bagus2..LU punya otak tiada virus..cepat loading!

Anonymous:
Nak kongsi jumpa GUA!

Putera Arjuna:
Nak exchange jumpa mata ngn GUA la!
LU mesti bnyak collection gak ni! siot!

penjenayah merah jambu:
agak tidak suci otak GUA.LU?

Dik AN:
Bagus dik An..semua betul.10 markah buat LU.LU sama mcm GUA..sama2 setan!

Zara:
nanti ngn abg2 kacak psz pon layan sekali!siak!

messyremo:
bagi email LU!

muhdzahari:
Buat die share kat LU..tu khas utk kaum hawa je beb!LU kaum hawa ke?

shima said...

ops!noty!hahha.

ZARA 札拉 said...

kalau abang yang muka cam Cina tu, jangan bagi kat dia..GUA dah merancang mahu jadi stalker dia sejak Tahun 1 lagi~hahaha~

Da' daffodil D said...

orang kepala besar macam lu mmg macam tu. ngeee ;p

HEMY said...

1 dr sejuta je kot yg tak layan mende begitu..huhu...

JIMMY ASMARA said...

Shima:
GUA memang notty!sejak kecil lg

Zara:
Abg muka Cina?yang mana ni..GUA kurang kenal la beb!Akak yg sexy tu kenal!

Daffodil:
Ye ke?ada lg ke manusia lepala besar sama perangai mcm GUA?

Hemy:
GUA sgt setuju!Lu sgt bagus

Jard The Great said...

errrrrr..... bukan rata2 seme lelaki layan benda tu ke?

INDRA QIRANA said...

layanzzz...

faiq said...

ahah..kau mmg muke porno..hehe

JIMMY ASMARA said...

Jard The Great:
GUA setuju beb!

Indra Qirana:
layanz n practise

Faiq:
Siot!kalau muka GUA porno muka LU apa?

porno square!

Basuh Baju said...

lu ni mmg tahap nak kena basuh dgn gua...haha

JIMMY ASMARA said...

Basuh Baju:
Basuh la GUA..GUA mahu sabun biozip ek!
~lalalalal~

Nur Mariaminul Amalina said...

haha.

lenkali jgn kasik org!

xP

JIMMY ASMARA said...

Nur Mariaminul Amalina:
1st: LU punya nama manyak panjang
GUA kasi LU nak tak?

hik3

Lionel Azry said...

rosak2 utm..patut la say no to bonceng and bunting!