Saturday, October 17, 2009

Geli Sial

Kalau laki bulu ketiak panjang gua tak kesah..tapi kalau macam gambar kat bawah ni!!! Geli la weh! Tiba2 rasa nak muntah! Buweeek!!!!


P/S:Tengok bulu ketiak bukan tengok breastnya ok!

Cool ke kalau dapat awek bulu ketiak panjang nak mampus!!

Geli sial!! Tak nak ah!! Kalau bulu pubis panjang?No coment la!

Lu nak ke?

Peace!!


15 GADIS LU Kasi Sama GUA:

BuLaN iTu aKu said...

kasi rebonding sikit

penjenayah merah jambu. said...

tiba-tiba aku dapat bayangkan apa yang kau google selama ni.




#geleng kepala


:)

paraxixth said...

ini lah yang dikatakan ceksi

Lionel Azry said...

sah lu punya taste.

.S.a.i.d.a.T.u.L.a.Z.r.E.e.N. said...
This comment has been removed by the author.
.S.a.i.d.a.T.u.L.a.Z.r.E.e.N. said...

heee..memandai je ko ni..
tp srius geli tgok..

huhuhu..=]

miSs siv said...

buat tocang ah bro~
ekekekekeee~

tak pun lu buat part time tlg kasi licin..
amacam?

siggplus said...

kalau ada bau, lagi mengancam bai

ZARA 札拉 said...

pergh!!!

tak bleh blah~

aku nak muntah~

besen please~

messyremo said...

wooott~~~

mana LU dapat nih?

GUA baru makan patin tempoyak..
LU jgn kasi GUA muntah wei...
rugi GUA~~

cookie devine said...

erkkk....yg naik sikit2 pun nak bg xnaik nih simpan panjang2.geli laa.

Nabil Fizri said...

mcm sial

Kasut Pink said...

Pewitttt!

Pais Chaos said...

gua bedal ape di depan mata..haha

noharanutdya said...

mcm lepas bt perm je.