Sunday, October 11, 2009

Sape Cakap Entry Ni Lucah? Sekeh Kang!!

Ni kisah pasal kakak gua (kakcik). Die berumur 33 tahun. Sudah berkahwin dan punyai 4 orang anak. Suatu petang, gua berbual dgn kakcik.

Jimmy: Kakcik, taknak tambah anak lagi ke?

Kakcik: Ishh..ke situ pulak budak ni! Muka kakcik merah malu. Mana boleh dapat anak lagi!

Jimmy: Ehhh...kenape pulak? Kakcik kan masih gagah. Abang pula masih perkasa!

Kakcik: Kakak kan dah buat tubektomi. Abang ko plak dah buat vasektomi

Jimmy: Menatang apa tu kak? (Gua masih tergaru-garu)

Kakcik: Ala,bengapnya ko ni! Sudah!...pegi cari sendirik la!

Ruginya tak ambik Bio time sekolah dulu. Gua search GOOGLE!



Owh..baru gua faham!Nak buat vasektomi jugakla. Boleh main sampai puas. Tapi kuar ke air mani nanti ek? Kalau tak kuar mana syok!!

Gua terpikir sejenak!

Ahh..search lagi!

Peace!!

20 GADIS LU Kasi Sama GUA:

Da' daffodil D said...

sape yang cakap entry ni lucah? x pon.... karate kang!

ps : sape x amik bio mmg biol sikit. xpe aku maafkan kau.

paraxixth said...

aku pun tak tau ape tuh?

{lumut} said...

aku dah lame tgglkan bio..
so aku pon dpt sumtin baru arini..
weh jimmy,
wa dah abes khatam blog lu..

hehe

siggplus said...

lu tau tak vasektomi tu sakit dia macam kena sunat 20x?lu sekali pun dah terkial2, ni nak vasektomi..

lagipun kalau lu wat gua tak panggil lu jimmy dah, gua panggil lu abg mandul

JIMMY ASMARA said...

Daffodil =>Gua memang x minat bio la weh.sgt benci subjek hafal2.macam sial je!

Paraxixth =>Ada juga manusia senasib ngn gua..lalalala

Lumut =>Thankz

Siggplus =>Lu macam tau2 je sakit die 20x sunat.penah buat ke?ahhh..kantoi!!

azzaliena suziantie feisal said...

weh mana nak ade dah doe air mani sebab dah halang benda alah tuh from kua..
huahuahua..

weh ko nak wat ke??
ish2...
hahaha

imHepPie said...

sian bini ko nnti haha

paraxixth said...

vasektomi nie "kasi" ke?

ZARA 札拉 said...

Aku tak raasa lucah pon~

lalala~

muhdzahari said...

tak lucah. mengajar lebih mengenai sistem pembiakan, terutamanya cara mengelakkan persenyawaan. sungguh saintifik dalam artistik :)

penjenayah merah jambu. said...

tak sangka aku lebih expert dari kau dalam hal-hal ni. :P




oh,aku budak bio rupanya.tambah lagi satu,aku googleholic.jgn tersalah google sudahlah ye.kau punya tu bukan utk bahan eksperimen.jaga elok2.haha,mcm pakar sakit tuan pulak dah! :)

JIMMY ASMARA said...

Azzaliena => Ala mana besh..tak kuar mende tu mana puas doh!

Imheppie =>Die yg suruh gua buat weh!

Hasbie =>You google la bro..nanti citer ngn gua ek

Zara =>Ye ek?

Zahari =>Gua setuju tu

Penjenayah =>lu memang pakar sakit tuan pon!gua salute

Lionel Azry said...

patut la masuk utm..bengap nak mampus :P

JIMMY ASMARA said...

Saruk =>Babi lu..lu pon masuk utm.bermakna lu pon bengap nak mampus

dobot said...

bhahaha,
:DD

Paan said...

Wah...sungguh tak lucah la entri awak! I like!

JIMMY ASMARA said...

Dobot =>Hahahaha juga

Paan =>Yes2..I like too

♥chentaMAYA™ said...

ape tuh weh?
huhu~

JIMMY ASMARA said...

ChentaMaya =>Apa2 aja!

penjenayah merah jambu. said...

wait,wait,aku dah google benda ni.
kalau tak silap tafsiran aku lah kan,lelaki yang buat vasektomi,still boleh ejaculate la.
vasectomy ni halang semen dgn sperma bercampur,bdn kau akan serap sperma kau,dan kau boleh cum mcm biase,tp tulah,semen kau sperm-free.ok,tibe2 aku rajin nk google kan utk kau.well,demi mase demi bersama,eh..eh.. :P


p/s:aku mmg curious sikit,jgn lak kau igt aku porno cam ko (eh,terberi cth terdekat pulak)
:P